Prins Rick, Adjudant Maikel en de onmisbare Hofdames
Prins Rick, Adjudant Maikel en de onmisbare Hofdames

Het feest kan beginnen!

lokaal

Programma Kaieschaiters met voor ieder wat wils

[WIJK BIJ DUURSTEDE] Het programma van het Karnavalsweekend in de Leutbunker aan de Lekdijk is een feest voor iedereen. Het grote weekend begint op vrijdag 9 februari om 19.30 uur met de Jeugd Karnavals Disco met DJ Ravellio. Een feest voor de jeugd van de bovenbouw en ook nog voor de brugklassers. Uiteraard volledig alcohol- en rookvrij en gratis entree. Verder zijn de consumptieprijzen hartstikke laag. Het feestje voor de jegd is afgelopen om 21.30 uur.

Op zaterdag is het tijd voor de Waikse Optog. Meer als 40 startnummers zijn er al uitgedeeld en er kan nog zeker wat bij komen. Of je mee wil doen kan je ook nog op de dag zelf beslissen, maar het is beter om het inschrijfformulier in te sturen, dan word je meteen ingedeeld. De start zal zijn om 11 over half 1 vanaf de Geerweg. Via de Geer en de Heul naar de Zandweg. Hier stopt de Prinsenwagen even en krijgt Prins Rick den Eerste de Stadssleutel van Burgemeester Tjapko Poppens. Dan vervolgt de stoet de route over de Steenstraat, langs het E en E Gasthuis en zo naar het eindpunt op de Middelweg. Hier gaat iedereen van de wagens af en naar de Leutbunker voor de gratis instuif en de prijsuitreiking. Op zaterdagavond barst het feestgedruis los vanaf 20.00 uur met het Openingsbal. Live on Stage Theo Mezz en Ronnie Ruysdael. Het belooft en groot feest te worden dus kom op tijd, want vol is vol.

[WIPNEUS EN PIM] Op zondag is het Wipneus en Pim dag. Als eerste in de ochtend voor de grote kindershow. De deuren van de Leutbunker, die uiteraard volledig 'kinder proof' is gemaakt gaan om 10.15 uur open. Rook- en alcoholvrij voor iedereen die binnenkomt en volledig gratis voor de kinderen en de begeleiders. De grote Wipneus en Pim Kindershow, je moet het meegemaakt hebben. Diezelfde zondag zijn Wipneus en Pim weer terug voor het Noppesbal. Vanaf 20.00 uur en ook de zondag, over tradtiies gesproken, gratis entree. Wie weet het nog? Vorig jaar was het een super feest met deze twee artiesten en dit jaar komen ze het dunnetjes over doen. Wipneus en Pim op de zondag bij de Kaieschaiters.

[AFSLUITAVOND] Traditioneel hebben de Kaieschaiters een afsluitavond die staat als een huis. En dit jaar is dat meer dan ooit tevoren gelukt. Peter Beense, Django Wagner en Frans Duijts gaan er met z'n drieën voor zorgen dat niemand deze avond meer vergeet. Drie artiesten op een avond met drie optredens en het zijn nog 'echte vrienden' ook. Het moet het klapstuk worden van een geweldig weekend. De gehele muzikale omlijsting zal verder verzorgd worden door GO DJ Sander.

[KAARTEN IN VOORVERKOOP EN AAN DE ZAAL] De voorverkoop is in volle gang, online of bij de voorverkoopadressen: Leuk&Zo, Tiggies Corner en bij de VVV op de Markt. Aan de zaal worden ook nog kaarten verkocht, zolang de voorraad strekt. Zorg dat je er bij bent. Prins Rick, Adjudant Maikel en de Hofdames (zie foto) die onmisbare krachten zijn binnen de club, zien jullie graag in het feestweekend.

[DE LEUTBUNKER] De Kaieschaiters zijn dinsdagavond begonnen met het verbouwen van de Korfbalhal tot een heuse Leutbunker. Het wordt hard werken met veel gezelligheid. Er zit maar een opdracht in, vrijdag 9 februari moet de zaal klaar zijn, want dan gaat het feest beginnen!

3x Alaaf / KV de Kaieschaiters

advertentie