Ook bij Sweeney Todd wordt het Wijks Nieuws gelezen
Ook bij Sweeney Todd wordt het Wijks Nieuws gelezen Ali van Vemde

Revius Wijk brengt Sweeney Todd overtuigend

23 juni 2019 om 14:33 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Een mooie traditie is terug. Na een aantal jaren zonder algemene theaterproducties, is de musical nu terug bij Revius Wijk. Afgelopen weekend speelden de leerlingen Sweeney Todd. De hoofdrollen werden uitstekend vertolkt en zeker de rol van Mrs. Lovett zorgde voor hilariteit. Een team van zo'n 25 leerlingen op het podium en daarnaast decorbouwers, mensen voor de promotie en de productie.

Ali van Vemde

Het verhaal is bekend. Sweeney Todd, oftewel Benjamin Barker, zint op wraak nadat hij onterecht in de gevangenis terecht kwam. Hij begint een kapperszaak boven de pasteiwinkel van Mrs. Lovett. Samen met haar begint hij een handeltje, want niet iedereen die de kapperszaak binnenkomt, verlaat deze weer. Zij worden verwerkt in de worstenbroodjes van Mrs. Lovett. Maar er was ook ruimte voor de nodige romantiek. Zo wordt Joanne, de dochter van de kapper, gered door Toni uit het huis van rechter Turpin.

De bezoekers aan de musical werden in de pauze van het stuk verrast met overheerlijke worstenbroodjes! Een prima voorstelling!

Ook ruimte voor romantiek tussen Toni en Joanne
Niet alle bezoekers verlaten de kapperszaak levend
De cast van Sweeney Todd
advertentie
advertentie