Koffie Momentje in de Graanschuur
Koffie Momentje in de Graanschuur Karin Menken

Koffie Momentje bij Levenswending

29 maart 2019 om 15:22 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Door de geschiedenis heen zijn er altijd al ceremonieën en rituelen geweest. Denk maar aan beschuit met muisjes bij een geboorte, de huwelijksviering, een housewarming bij het betrekken van een nieuwe woning en de afscheidsdienst bij een overlijden. Rituelen markeren een belangrijke overgang in het leven. Ze helpen om een grote verandering een plek te geven, om te vieren.

Als ritueelbegeleider helpt Karin Menken mensen bij het inhoud en vorm geven van een viering of ceremonie. Ze merkt dat er nog onbekendheid is met het werk van een ritueelbegeleider. Terwijl er o.a. door de ontkerkelijking steeds meer behoefte ontstaat aan eigentijdse en persoonlijke rituelen.

Tijdens het Koffie Momentje op vrijdag 5 april tussen 11.30 – 12.00 uur kun je binnenlopen en kennis maken, je verhaal of ervaringen delen en van gedachten wisselen over rituelen. Een moment van aandacht, dat is al een ritueel op zich!

Het Koffie Momentje vindt plaats in De Graanschuur, Dijkstraat 29. Voor informatie zie: www.levenswending.nl of mail naar karinmenken@casema.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie