MOA, My home, my castle
MOA, My home, my castle driejuni fotografie

Exclusieve rondleiding door landhuis Oud Amelisweerd

Kunst

BUNNIK Laat u meenemen op een reis door de geschiedenis van het landhuis Oud Amelisweerd in de tentoonstelling My Home. My Castle. 250 jaar Oud-Amelisweerd. Conservator Wendy Landewé leidt u langs vijf sfeerinstallaties op de begane grond, die een impressie geven van hoe er door de tijd heen in het landhuis werd gewoond en geleefd. Daarna neemt ze u mee naar de bovenverdieping, waar verschillende kunstenaars via hun werk een visie geven op het gevoel van thuis.

Museumkaarthouders krijgen korting op het arrangement, dat bestaat uit een kopje koffie met wat kleine hapjes, gevolgd door een rondleiding door het museum van ongeveer drie kwartier. Het arrangement vindt plaats op woensdag 9, 16 en 23 september. Er zijn twee tijdstippen waarop u kunt deelnemen, om 10.45 of om 11.45 uur.

In verband met de coronamaatregelen zullen de rondleidingen in kleine groepen plaatsvinden. Het museum is tijdens het arrangement gesloten voor reguliere bezoekers. Museumkaarthouders kunnen deelnemen voor € 15,50 per persoon. Bezoekers zonder Museumkaart betalen € 21,50 per persoon.

Reserveren kan via info@huisdoorn.nl. Kijk voor meer informatie op www.popupmoa.nl

advertentie