Schrijver Anne van Doorn
Schrijver Anne van Doorn Jan van den Boogaart

Nieuwe detective van Anne van Doorn

Kunst Deel je nieuws

Er ligt een nieuwe detectiveroman van schrijver Anne van Doorn bij Boekhandel Pettinga en The Read Shop. In ‘De man die zijn geweten ontlastte’ loopt een jonge vrouw weg uit een christelijke commune. Vijfendertig jaar verstrijken er zonder levensteken. Haar verdwijning wordt dan onderzocht door het speurdersduo Robbie & Lowina. Een inwoonster van Wijk bij Duurstede beweert dat de vermiste is vermoord, maar zij trekt later deze verklaring in. Wat is er gebeurd?

Hoewel Van Doorn schrijft over Robbie & Lowina van een particulier recherchebureau uit Leiden, spelen diverse locaties in onze regio een voorname rol in het verhaal. Amersfoort, Ede en Wijk bij Duurstede (de bibliotheek in het gemeentehuis) komen herhaaldelijk voorbij. Maar volgens de schrijver is er nog een belangrijke reden waarom lezers naar het puntje van hun stoel zullen schieten. “Er zijn raakvlakken met de serie District Heuvelrug,” legt Anne van Doorn uit. “Wie bekend is met die reeks die onder mijn naam M.P.O. Books verschijnt, zal een verrassende ontdekking doen!”

‘De man die zijn geweten ontlastte’ (ISBN 9789492715333) is verschenen als paperback, telt 256 pagina's en kost 17,95 euro. Drie van Annes eerdere boeken zijn tijdelijk voor een combinatieprijs, een feestelijke korting, leverbaar. Tot eind dit jaar zijn ‘De ouders keerden niet terug’, ‘De student die zou trouwen’ en ‘De mysteries van Robbie Corbijn’ verkrijgbaar voor slechts 25 euro, in plaats van 40,90 euro. Het ISBN voor deze actie is 9789492715425. Meer informatie: annevandoorn.be.

advertentie
advertentie