Films in Calypso

1 september 2020 om 08:38 Film

WIJK BIJ DUURSTEDE In het Calypso theater draaien er de hele week weer films, art house, populair en kinderfilms. Daarnaast iedere vrijdag om 19.00 uur een Harry Potter film, deze week: HARRY POTTER and the order of the Phoenix – vrijdag 4 september. Lord Voldemort is teruggekeerd, maar het Ministry of Magic doet zijn uiterste best om dit geheim te houden. Harry en zijn vrienden organiseren geheime praktijklessen om zich voor te bereiden op de komende tovenaarsoorlog. Aanvang 19.00 uur

DE PIRATEN VAN HIERNAAST – zaterdag 5 september; het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Aanvang: 11.00 uur

DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD – woensdag 9 én 16 september. Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen. Aanvang 18.30 uur.

LA BONNE EPOUSE – woensdag 9 september; een kleurrijke en satirische Franse komedie over de huishoudschool in de jaren 60. Aanvang 21.00 uur.

EMMA – donderdag 10 september; een film die zich afspeelt in het Engeland van 1800. Emma is een jonge vrouw die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee. Gebaseerd op het beroemde boek van Jane Austen. Aanvang 18.30 uur.

THE HIGH NOTE – donderdag 10 september; Grace Davis (Tracee Ellis Ross) is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Aanvang 21.00 uur.

Voor meer info: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie