Geen diner in de Grote Kerk
Geen diner in de Grote Kerk VVV Wijk bij Duurstede

Lions Levefanum diner 2020 niet in de Grote Kerk maar bij u thuis?

11 oktober 2020 om 08:47 Lokaal/Evenementen

WIJK BIJ DUURSTEDE Al 15 jaar organiseerde Lions Levefanum een diner en de laatste jaren vond dit plaats in de Grote Kerk op de markt. Lions leden koken zelf en serveerden dit diner uit aan onze gasten. De gasten waren enthousiast over de aangeboden gerechten en over de gezelligheid tijdens deze diners. Van de opbrengst van deze diners werden door de Lions diverse goede doelen in onze gemeente ondersteund.

Ons 16e diner hadden we in 2020 graag weer in de kerk willen organiseren maar het zal een ieder duidelijk zijn dat dat onder de huidige omstandigheden niet mogelijk is.

HEERLIJK DINER BIJ U THUIS Ze hebben een alternatief bedacht zodat u thuis, in beperkt gezelschap, kan genieten van een diner wat wederom wordt bereid door de Lions Levefanum leden.

In samenwerking met Restaurant ’t Klooster uit Wijk bij Duurstede is een heerlijk gevarieerd 4 gangen menu samengesteld. Dit menu kan met bijpassende wijnen bij u thuis worden bezorgd. Dit uitlevering van dit diner gaat plaats vinden op vrijdag 6 november 2020 en de diners en wijnen worden tussen 15:00 en 18:00 uur bij u bezorgd. U hoeft alleen de gerechten op te warmen en mooi op te maken. Men zal uiteraard een instructie meesturen.

De prijs van het diner is € 25 per persoon (exclusief wijn). De geselecteerde wijnen, bijpassend bij het menu, zijn 12 euro per fles.

HOE TE RESERVEREN U kunt per mail reserveren: Ingeborg.Blaauw1967@gmail.com. Deze reservering kan u tot 23 oktober insturen. U reserveert in eerste instantie het aantal menu’s wat u wilt afnemen en geeft aan of u ook wijn aan uw reservering wilt toevoegen. Vermeld ook uw adres en contactgegevens. Indien aangegeven dat u ook wijn wilt mee bestellen, dan ontvangt u een lijst met mogelijk te kiezen wijnen. Na uw opgave ontvangt u een verzoek voor betaling, na uw betaling ontvangt u een bevestiging voor deelname.

De opbrengst van het thuisdiner gaat dit jaar naar de Voedselbank Krommerijn en Verbonden Buur

Men hoopt op uw deelname, een heerlijk diner voor het goede doel.

Lions levefanum is een club van een groep vrouwen en mannen die activiteiten organiseren waarbij uit de opbrengst doelen worden ondersteund in de gemeente Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie