KinderMuziekWeek
KinderMuziekWeek de Bibliotheek Z-O-U-T

KinderMuziekWeek: de Bibliotheek Z-O-U-T pakt uit!

Evenementen Deel je nieuws

Tijdens de KinderMuziekWeek –van 27 maart tot en met 5 april- is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen. Met concerten en voorstellingen kan ieder kind van muziek genieten. Natuurlijk doen wij als de Bibliotheek Z-O-U-T mee met tal van activiteiten. Een overzicht:

Boekstartfeest voor ouder en kind (tot 4 jaar): Kom samen met je (klein-)kind luisteren naar een mooi, spannend of grappig verhaal. Voor (groot-)ouders is er een interactieve quiz. En een introductieles Muziek op Schoot, lekker samen bezig zijn met muziek en bewegen. En natuurlijk veel tips over het voorlezen aan baby’s en peuters. Woensdag 25 maart in de Bibliotheek Driebergen, donderdag 26 maart in de Bibliotheek Rhenen, maandag 30 maart in de Bibliotheek Wijk bij Duurstede en donderdag 2 april in de Bibliotheek Amerongen. Steeds van 10:00 tot 11:30 uur, met om 10:45 uur de introductieles Muziek op Schoot. Deelname is gratis, wel graag vooraf opgeven per mail: educatie@bibliotheekzout.nl.

Naast de Boekstartfeestjes in de Bibliotheek, organiseren wij speciaal voor de KinderMuziekWeek een viertal muzikale voorstellingen, verspreid over de regio.

Vrijdag 27 maart in de Bibliotheek Maarn start om 15:00 uur de voorstelling ‘Loet en de jongen in de zeepbel’ door Ruth Bakker, geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder. Woensdag 1 april om 10:00 uur in Cultuurhuis Doorn de voorstelling ‘Gonnie en Gijsje samen op pad’ door Kira Kool. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Vrijdag 3 april in De Binder Leersum de bijzondere voorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?’ door Krul Muziek. Per leeftijdsgroep –baby’s, peuters en kleuters- is er een eigen voorstelling. Zaterdag 4 april om 15:00 uur in De CultuurHoek Driebergen het theaterstuk ‘De Balts’ door Mirthe Dokter en Tim Hammer, voor kinderen vanaf 8 jaar. Meer informatie en kaarten, kijk op www.bibliotheekzout.nl/kmw. 

advertentie
advertentie