Wilfred bij het spandoek
Wilfred bij het spandoek Wes Jansen

Café Restaurant De Veldpoort blijft creatief

8 december 2020 om 11:17 Corona

WIJK BIJ DUURSTEDE Op een druilerige maandagmiddag is Wilfred Allers druk bezig in zijn zaak met het bereiden van maaltijden die afgehaald kunnen worden of gebracht.

Benieuwd naar de betekenis van het spandoek, dat nu even binnen geparkeerd is, vertelt Wilfred: ,,Onze klanten laten ons gelukkig niet vallen en als tegenprestatie heb ik deze actie bedacht. Als ze een foto maken van een klant die probeert de lekkernijen niet te laten ‘vallen’ en daarna de QR-code scannen verschijnt de foto op sociale media. Voor de beste compositie verloten we een dinertje als we weer open mogen.”

Er is ook een pop-upstore waar kerst- en cadeau pakketten en zelfs mandjes voor badliefhebbers. Er mogen maximaal 2 klanten naar binnen en er is een looproute.

Bij De Veldpoort staat op zaterdag een foodtruck met hotdogs, erwtensoep en chocolademelk waar de bezoekers van de binnenstad gretig gebruik van maken en waar ze een praatje kunnen maken. Wilfred: ,,We hopen dat we in januari weer open mogen want het begint me nu wel op de zenuwen te werken. Wel ben ik blij met burgemeester Iris Meerts die oproept om de horeca te blijven steunen.” Voor de kerst wordt er menu bedacht dat makkelijk thuis te bereiden is en geschikt voor elke beurs en zo probeert hij op inventieve wijze zijn klanten tevreden te houden in deze lastige tijden.

advertentie
advertentie