3Kernenavond4daagse in 2018
3Kernenavond4daagse in 2018 Ali van Vemde

3Kernenavond4daagse start op 7 juni

Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE/COTHEN/LANGBROEK Dit jaar mag het weer, de avond4daagse. De voorbereidingen zijn dan ook in volle gang.  Het bestuur hoopt dat er veel deelnemers mee zullen doen. Zet het vast in de agenda, want de voorinschrijving is op 31 mei. De 3Kernenavond4daagse wordt gelopen van 7 tot en met 10 juni in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.

door Ali van Vemde

Gerda Hofman is al 18 jaar lid van het bestuur en het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en verkeersregelaars. „We zijn heel erg benieuwd of het aantal inschrijvingen groot zal zijn. Het zou geweldig zijn als veel groepen van de scholen weer meelopen. Het hoort toch echt bij de basisschoolleeftijd.” De afgelopen jaren kon de avondvierdaagse helaas niet doorgaan, nu het weer mag zou het fantastisch zijn als heel veel mensen zich weer inschrijven.

[VRIJWILLIGERS] Er komt best wat bij kijken voordat de organisatie rond is. Gerda: „Voor dit evenement zijn veel vrijwilligers nodig. Iedereen die ons wil helpen is van harte welkom. We hebben vrijwilligers nodig die hand- en spandiensten kunnen verrichten, maar ook verkeersregelaars. Hulp voor één avond is natuurlijk ook prima. De zaterdag voor de start worden er vlaggetjes opgehangen langs de route van het defilé. Daarnaast kan het bestuur ook wel versterking gebruiken. Het zou fijn zijn als er jongere mensen zijn die zich hiervoor in willen zetten.”

[VOORINSCHRIJVING] Op dinsdag 31 mei is de voorinschrijfavond van 19.00 tot 20.00 uur in basisschool De Wegwijzer aan de Karolingersweg 147 in Wijk bij Duurstede en in de kantine van SVF aan het Overrijnseveld 5 in Cothen. Zeker voor groepen is aan te raden op deze avond in te schrijven. Inschrijven op de eerste avond kan ook. Betalen hoeft niet per sé contant, dit kan via overschrijving naar de bank, het rekeningnummer is te vinden op de site.

Voor meer informatie over de 3Kernenavond4daagse, aanmelden als vrijwilliger of interesse om aan te sluiten bij het bestuur, neem dan contact op met Francis van de Bildt, telefoon 06 46384437of kijk op de website www.3kernenavond4daagse.nl Gerda besluit: „Het is toch heerlijk, 4 avonden wandelen in de natuur en wat is het dan mooi al die blije kinderen te zien. Daar doen we het voor.”

advertentie