Landgoed Rhijnestein uit de lucht
Landgoed Rhijnestein uit de lucht Landschap Erfgoed Utrecht

Bijzondere Buitendag op 25 augustus op Landgoed Rhijnestein in Cothen

23 augustus 2021 om 11:38 Activiteiten

COTHEN  Op woensdag 25 augustus is iedereen welkom om tussen 9:00 en 14:00 uur mee te helpen in de rozentuin van Landgoed Rhijnestein. Men gaat overhangend groen wegknippen, onkruid wieden, paden schoonmaken en schoffelen. Speciaal voor de Bijzondere Buitendagen is het landgoed opengesteld. Deze maandelijkse werkdagen zijn in het leven geroepen om mensen te laten proeven aan het vrijwilligerswerk voor de natuur en het erfgoed in de provincie Utrecht.
 

Iedereen kan zich aanmelden voor de Bijzondere Buitendagen. Het enige wat mensen hoeven te doen is zich aanmelden via de website. Mensen zitten nergens aan vast en kunnen eenmalig en vrijblijvend meedoen en proeven aan het mooie werk voor het beheren en behouden van de natuur en het erfgoed in de provincie Utrecht.

VERSCHILLENDE LOCATIES EN KLUSSEN Landschap Erfgoed Utrecht maakt de Bijzondere Buitendagen mogelijk. Zij zorgen voor de locatie, de klus, de veiligheid en een versnapering. De Bijzondere Buitendagen vinden plaats op verschillende plekken in de provincie. Aan de klussen kunnen elke keer zo’n 30 tot 50 mensen meedoen. De werkdag in Cothen is de tweede Bijzondere Buitendag. De eerste editie vond plaats op de hei bij Soest.

Meer informatie op de website van Lanschap erfgoed Utrecht.

Landgoed Rhijnestein
De rozentuin van Landgoed Rhijnestein
advertentie
advertentie