Honderd gratis verwenweekendjes voor gezinnen met ernstig ziek kind

7 december 2021 om 09:47 Lokaal Deel je nieuws

Ook dit jaar realiseert RCN Vakantieparken 100 gratis verwenweekendjes voor gezinnen met een ernstig ziek kind op de vakantieparken door heel Nederland. Het gratis weekend  wordt mogelijk gemaakt door RCN Vakantieparken en stichting Gaandeweg waardoor 100 gezinnen kunnen genieten van een ontspannen weekend. Stichting Gaandeweg organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

De gezinnen mogen vanaf 17 december één geheel verzorgd weekend op een van de RCN vakantieparken verblijven. RCN het Grote Bos ontvangt dat weekend 12 gezinnen. Daar krijgen ze een boodschappenpakket bij aankomst, zijn de bedden lekker opgemaakt en wordt in alle avondmaaltijden voorzien. Daarnaast zorgt het park voor een paar leuke activiteiten. Zo hebben deze gezinnen echt alle tijd voor elkaar. RCN het Grote  Bos maakt dit weekend geheel belangeloos mogelijk.

Samenwerking

Stichting Gaandeweg: “Opnieuw doet RCN Vakantieparken ons een geweldig aanbod en kunnen onze gezinnen wederom gaan genieten van een ontspannen weekend.

Net nu het corona-virus ons weer de nodige beperkingen oplegt, is dit een heerlijk weekendje weg om even te ontsnappen aan alle zorgen”.

RCN is al jarenlang een zeer gerespecteerd partner van Stichting Gaandeweg. Zij hebben een prachtige bouwkavel ter beschikking gesteld op hun familiepark het Grote Bos in Doorn voor de bouw van ons nieuwe vakantiehuis. Dit unieke huis krijgt de vorm van de zon waarin gezinnen weer even kunnen stralen. Wij kunnen RCN niet genoeg bedanken voor alle steun en hulp”, aldus voorzitter Jan Joost Galesloot van Stichting Gaandeweg.

Maatschappelijk

“Dat wij dit weer opnieuw organiseren voor de gezinnen vinden wij heel belangrijk en past bovendien precies bij wie wij zijn” aldus RCN Vakantieparken. “Wij besteden al zo lang wij bestaan (komend jaar al 70 jaar!) onze gehele winstuitkering aan maatschappelijke projecten. Hierdoor kunnen wij vakanties aanbieden aan voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheden mogelijk maken. Wie een vakantie boekt bij RCN die zorgt dus niet alleen voor een fijne vakantie voor zichzelf, maar óók voor die van een ander!”

advertentie
advertentie