Afbeelding
RTV Utrecht

Meisje mishandelt winkelpersoneel Blokker Wijk bij Duurstede

22 mei 2020 om 11:30 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Als een medewerkster van Blokker een man die te hard hoest verzoekt de winkel te verlaten in verband met de Coronaregels, ontploft zijn dochter. Ze mishandelt twee medewerksters van de winkel.

De vader van het meisje moet flink hoesten. Een medewerkster vraagt hem daarom de winkel te verlaten. Dat doet hij zonder gemor. Zijn dochter blijft echter in de winkel en wordt agressief naar het personeel.

PLUKKEN HAAR Eerst scheldt ze de medewerkster grof uit. Als een andere medewerkster erbij komt, krijgt zij een flinke duw van het meisje. Het meisje weigert de winkel te verlaten en pakt één van de medewerkster bij haar haren vast. Ze trekt plukken haar uit haar hoofd en slaat haar hard met een vuist in het gezicht. Uiteindelijk verlaat ze de winkel. Ze trapt met een voet tegen de deur en buiten probeert ze nog een mand met artikelen omver te gooien.

MINDERJARIG De politie vermoedt dat ze nog minderjarig is. Daarom is ze onherkenbaar gemaakt op de bewakingsbeelden. Als haar identiteit niet bekend wordt, dan worden de beelden binnenkort herkenbaar getoond. 

SIGNALEMENT

- 14 -18 jaar

- lichtgetinte huidskleur

- ongeveer 1.60m

- gezet postuur

- lang donker haar in een paardenstaart

Tips om dit agressieve meisje te vinden kunnen worden gegeven via de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

(Bron: RTV Utrecht) 

advertentie
advertentie