Voedselbank Kromme Rijn komt naar u toe.

Nieuws Deel je nieuws


 

 

 

Gedurende de zomermaanden juni, juli en augustus van 2019 organiseren vrijwilligers van de voedselbank op 6 verschillende locaties in haar werkgebied Kromme Rijn maandelijks “Mobiele Inzamel- en Contactpunt bijeenkomsten’.

 

Het doel hiervan is om met inwoners in gesprek te gaan over onderwerpen als

- hoe wij samen verdere voedselverspilling kunnen voorkomen,                                                                        - wat werken bij de voedselbank inhoudt,                                                                                                                   - op welke wijze inwoners kunnen bijdragen aan inzameling van voedsel                                                                                - welke mogelijkheden tot doneren er eigenlijk zijn.        

Daarnaast wil de voedselbank een transparante organisatie zijn en staat zij open voor alle vragen en opmerkingen van inwoners. Middels deze bijeenkomsten hoopt de Voedselbank Kromme Rijn in contact te komen met geïnteresseerde inwoners, potentiële vrijwilligers en -donateurs.

 

Vrijwilligers van de Voedselbank Kromme Rijn staan met de koelbus op vaste tijdstippen op vaste centrale plekken klaar om met inwoners van gedachte te wisselen en/of langer houdbare etenswaren in ontvangst te nemen. Denk bij dit laatste vooral aan producten zoals pasta, rijst, koffie, thee en groente in blik met uiteraard een nog niet verlopen houdbaarheidsdatum. 

 

In Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek zijn deze bijeenkomsten op woensdagochtend 12 juni, 10 juli en 14 augustus:

09.00 -10.00 Langbroek, De Brink

10.15 -11.15 Cothen, ‘t Vosje

11.30 -12.30 Wijk bij Duurstede, Van Egmondplein

advertentie