Edwin, Isa, Lara, Lea, Julia en Aimee.
Edwin, Isa, Lara, Lea, Julia en Aimee. SVL

Eerste kids competitie bij S.V.L. Tennis Langbroek

Tennis

LANGBROEK Ook dit najaar is er vanuit de KNLTB voor de jongste kinderen de Tenniskids najaarscompetitie. Voor S.V.L. Tennis uit Langbroek een primeur. Voor het eerst sinds de oprichting van de club hosten zij deze zondag de kidscompetitie. Dit jaar spelen Lara, Lea, Isa, Julia, Aimee en Feline namens S.V.L. mee in de oranje competitie. Een spannende dag voor S.V.L.

Ze werden beloond met een prachtige zonnige ochtend. Na de warming up van tennistrainer Edwin van der Hoeven speelden de kinderen zes rondes. De nadruk in de competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. In deze regio doen Odijk, Doorn, Maarn en Langbroek mee. De competitie is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook heel erg gezellig. Kortom, tennis is nog leuker als je samen wedstrijden speelt. De dagwinnaar was het team van Ludenti uit Doorn.

Op naar weer een mooie competitiedag volgende week. Dan spelen ze de oranje competitie bij Ludentie. Binnenkort starten er bij S.V.L. nieuwe tennisles groepjes en in de winter spelen ze lekker door. Heb je ook zin om te beginnen met tennis? Meld je dan aan bij secretaris@svl-tennis.nl. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie