Tim Krul
Tim Krul Arjan Hoek

Keepersinstuif bij Focus '07 Culemborg

Sport/sport Deel je nieuws

Zondag 26 augustus organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg een GRATIS keepersinstuif voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Culemborg en omgeving. Tussen 10:00 en 13:00 uur krijgen de keepers een demonstratietraining te zien, is er een stukje theorie en uiteraard gaan ze zelf ook hard aan de slag, om zo aan het begin van het seizoen hun keepersvaardigheden een flinke 'boost' te geven! Speciale gast deze ochtend is Maarten Arts. De oud-keeperstrainer van o.a. FC Utrecht (waar hij werkte met oa Harald Wapenaar en Michel Vorm) werkt momenteel bij Royal Union Brussel en komt deze dag de door hem ontwikkelde ProGoal Methode demonstreren (aanvallend, pro-actief leren keepen). 

Deze dag is er ook de gelegenheid om je aan te melden voor de 12 najaarstrainingen van Keepersschool PEAK Elite. Meer informatie via: www.facebook.com/keepersschoolpeakelite/

Kortom, mis deze kans in je voorbereiding niet en meld je snel aan!! Via mail: keepersschoolpeak@gmail.com  ovv: naam, leeftijd en club. Doen!

advertentie