Afbeelding

Nieuwe lakens op de biljarttafels van biljartvereniging Duurstede

26 september 2023 om 08:45 Sport

WIJK BIJ DUURSTEDE ,,Afgelopen week zijn allebei de wedstrijdtafels van van de vereniging van een nieuw laken voorzien door een professioneel bedrijf. Daardoor is het materiaal weer tiptop in orde voor het nieuwe seizoen!”, aldus Biljartvereniging Duurstede. 

Dat is mooi, want de avondcompetitie is weer gestart. Dit seizoen worden alle wedstrijden gespeeld in een vast aantal (30) beurten. Men speelt op basis van het eigen moyenne, dat iedere 5 partijen wordt bijgesteld. 

Biljartvereniging Duurstede is volgens eigen zeggen een gezellige club, waar het accent vooral ligt op het plezierig samenspelen en minder op de geleverde prestaties. Als lid van de vereniging kan je kiezen tussen een middag- of een avondcompetitie, maar ook een ‘vrij spelend’ lidmaatschap behoort tot de mogelijkheden. 

Overweeg je ook lid te worden, of wil je hier wat meer van weten, neem dan contact op met het bestuur via het emailadres secretaris@biljartduurstede.nl of kijk eens op de site van de vereniging www.biljartduurstede.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie