HSV Wyck Lions Softbal vrienden- en familietoernooi

Sport/sport Deel je nieuws

Beste softbal-liefhebbers,

Op zondag 15 september organiseert HSV Wyck Lions wederom een vrienden- en familietoernooi. Deze dag gaan we weer ouderwets gezellig strijden om de sportieve eer (en misschien zelfs nog een prijs).

Het afgelopen jaar hebben we met maar liefst 8 teams gestreden en dat hopen we uiteraard dit jaar te evenaren!

Wie doet er mee? - Inschrijven

Iedereen kan een team inschrijven, ervaring is niet nodig, vind je softbal gewoon een leuk spel en wil je gezellig een paar wedstrijden op 1 dag spelen? Schrijf je team dan vóór 1 augustus a.s. in!

Een team heeft minimaal 9 deelnemers (16 jaar of ouder) nodig om een wedstrijd te spelen, maar ben je met meer of minder mensen, dan kan dat ook. Dus schakel je familie, vrienden, buren, collega’s en kennissen in en vorm een gelegenheidsteam!

Je schrijft je in door een mailtje te sturen aan Dirk Schlingmann (schlingmannd@gmail.com). We horen dan graag uit hoeveel mensen je team ongeveer bestaat en of je team al compleet is. Er zijn namelijk ook mensen die mee willen doen, maar nog niet zijn aangesloten bij een team, wij kunnen daar dan bij helpen.

Barbecue

Tevens organiseren we, aan het einde van de dag, een barbecue. Iedereen kan deelnemen, de kosten hiervoor bedragen € 15,00 per persoon.

Speel je dit jaar nog niet mee in een team, maar wil je wellicht aansluiten op de dag zelf bij een team dat mensen nodig heeft?

Of kun je helaas niet meespelen zelf, maar je wilt toch graag mee eten?

Meld je dan ook bij ons aan (schlingmannd@gmail.com) en wij kijken of er nog teams zijn die versterking kunnen gebruiken en zorgen dat de catering rekening houdt met je komst.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan ook gerust contact op via het eerder genoemde emailadres of neem een kijkje op onze website https://www.wycklions.nl/ of Facebookpagina https://www.facebook.com/WyckLions/.

Pssst ... Voor hen die na het toernooi nog wat softbal-energie over hebben, vindt er een ware Home run derby plaats!

Sportieve groet,

De Activiteitencommissie Wyck Lions

 

advertentie
advertentie