ontbijt met Sint
ontbijt met Sint Rob Haak

ONTBIJT met SINTERKLAAS en SINTHUIS

Sport/sport Deel je nieuws

Na een intocht onder de stralende zon en een mooie toneelvoorstelling in theater Calypso is Sinterklaas neergestreken in Kasteel Duurstede waar hij deze weken logeert. Afgelopen zaterdag was het dubbel feest, want na het ontbijt met de prijswinnaars waren daar alle kinderen uit Wijk bij Stuurstede weer van harte welkom om te kijken naar wat er te doen was in het Sinthuis.
Het was een drukte van belang in d ekeuken, de pakjeskamer en op het plein, waar de Toeterpieten de mooiste liedjes speelden. Pieten waren aan het breien, de was strijken en slingers plakken, waarbij de kinderen natuurlijk konden helpen en meedansen met de pietjes van dansschool Mbition.
Bij de brug stond Amerigo op hooi te knabbelen en bovenin de Bourgondische toren zat Sinterklaas met de creaschilderpiet. Daar hebben alle kinderen een hand gekregen en zijn er velen op de foto gegaan met de Sint.
FCMadrid wordt heel blij van zoveel vrolijkheid en ziet alle kinderen graag terug bij het afscheid van Sint op 6 december om 18.00 uur weer bij het Kasteel. Neem je je lampion mee? Dan brengen we Sinterklaas naar de boot en zwaaien we hem en alle Pieten weer uit.

ontbijt met Sint
sinthuis
sinthuis
de creapiet
op het plein
Amerigo
Sinthuis
advertentie
advertentie