Afbeelding
WSV Rijn en Lek

Jeugdzeilcursus WSV Rijn en Lek 2022

21 februari 2022 om 07:07 Overig Deel je nieuws

Het voorjaar komt eraan, 1 april starten we weer aan een nieuw vaarseizoen bij WSV Rijn en Lek. Door de leden wordt al hard gewerkt om de steigers, het clubhuis en het terrein gereed te maken. 

Zeillessen jeugd

Voor de jongeren die willen leren zeilen starten we op 11 mei weer met de jeugd zeillessen. WSV Rijn en Lek organiseert al vele jaren cursussen zeilen voor de jeugd vanaf 8 jaar. Een aantal enthousiaste leden geeft op drie niveaus zeilles, van beginners tot gevorderden. In circa 9 - 10 lessen op woensdagavond wordt toegewerkt naar een erkend CWO diploma onder leiding van CWO-erkende instructeurs. De inschrijfdatum sluit op 1 april, schrijf je snel in want vol is vol.

Lid worden?

De belangstelling voor de watersport is de laatste twee jaar toegenomen als gevolg van de beperkte mogelijkheden om te reizen. De vereniging heeft vorig jaar veel nieuwe leden kunnen verwelkomen met een ligplaats aan de nieuwe steigers. Wie nu lid wilt worden kan gebruik maken van de wachtlijst. WSV Rijn en Lek heeft als doel het beoefenen en bevorderen van de watersport. Er worden activiteiten georganiseerd en de leden verrichten minimaal drie keer per jaar ledenwerk om het verenigingsgevoel te bevorderen.

Verenigingsboot

Wil je direct varen en kennismaken met de vereniging dan bestaat nu de mogelijkheid om gebruik te maken van een verenigingsboot. Je wordt lid van de vereniging en naast het lidmaatschap kun je voor slechts € 75,- per jaar gebruik maken van een Skarl, een ruime familieboot van 6 meter. Je deelt het gebruik met andere leden, hoe het werkt lees je op onze website.

We hopen natuurlijk op een mooie zomer en ontvangen je graag in ons clubhuis ‘De Ark’ met het mooiste terras van Wijk. Kijk voor meer info op onze website: www.rijnenlek.nl of kom langs op de vereniging!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie