PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Wijk bij Duurstede

Geen gasten in het restaurant, dan met de foodtruck naar ze toe

Corona
Foto: De ChefFeurs
19 nov 2020, 12:26
Tim van Lokven en Maurits Bentum gaan als de ChefFeurs door Wijk.
Tim van Lokven en Maurits Bentum gaan als de ChefFeurs door Wijk.
WIJK BIJ DUURSTEDE

De horeca heeft het zwaar in deze tijden. Voor de tweede keer dit jaar is de horeca helemaal gesloten voor langere tijd en ook in de tijden dat ze wel open mochten zijn, was het met de nodige beperkingen. Veel restaurants bezorgen dan ook eten thuis of hebben een afhaalservice. Zo kan iedereen, die normaal gesproken graag een restaurant bezoekt, toch thuis genieten van een heerlijke maaltijd of borrel. Prettig voor de klanten, maar ook bittere noodzaak voor de horeca-exploitanten en medewerkers om het hoofd boven water te houden.

Dat de Wijkse bevolking de schouders eronder zet en creatief is in het bedenken van oplossingen mag duidelijk zijn. Veel restaurants bieden hele menu’s aan. Of het nu een verrassingsmenu is waarbij je thuis alleen nog maar de gerechten hoeft op te warmen en de borden in stijl opmaakt, een driegan..

Deel dit artikel via: