Joyce en Bas van Schuppen zijn Ondernemer van het jaar 2022
Joyce en Bas van Schuppen zijn Ondernemer van het jaar 2022 Ali van Vemde

Bas van Schuppen interieur is Wijkse ondernemer van 2022

22 februari 2023 om 07:15 Zakelijk Tips van de redactie

WIJK BIJ DUURSTEDE De vele positieve reviews op de website Ondernemerinwijk bepaalden dat Bas van Schuppen interieur ondernemer van het jaar 2022 is geworden. Hans de Ligt van Ondernemer in Wijk en Henk van Dijk van Fietsdomein, de ondernemer van het jaar in 2021, overhandigden aan Bas en Joyce van Schuppen het certificaat en een Wijkse cadeaukaart. Het ondernemersechtpaar is er blij mee, een mooie erkenning voor hun werk.

Met deze titel laten de klanten zien dat ze tevreden zijn. „Reclame maken, dat doen we niet,” vertelt Bas. „Wij moeten het vooral hebben van mond-op-mond reclame. Als de klant tevreden is levert dat vanzelf weer nieuwe klanten op. We vragen ze ook hoe ze bij ons terecht gekomen zijn. Het is belangrijk om je aan je afspraken te houden en mochten er problemen zijn, dan lossen we die op. Ook als iets niet goed is, dan willen we dat weten. Zo kunnen we er iets aan doen.” Henk van Dijk is het hier volledig mee eens. „Je moet geloven in wat je doet en open zijn. Het gevoel van de klant moet goed zijn.” Natuurlijk gaat dit niet vanzelf, Bas en Joyce zijn van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat aan het werk. Overdag bij de klant, ‘s avonds worden de offertes gemaakt.

Bas van Schuppen heeft meer dan 20 jaar ervaring in woninginrichting. Dat het een vakman is die voor kwaliteit staat mag duidelijk zijn. Eén van de beoordelingen op ondernemerinwijk.nl is dan ook: „Ben superpositief over Bas en Joyce. Ze denken goed mee, zijn vakkundig en werken vanuit een basis van vertrouwen. Heel fijn! Afspraken worden goed nagekomen en zijn makkelijk bereikbaar. En niet onbelangrijk, de vloer is fantastisch mooi geworden.” Op de website basvanschuppen.nl is alle informatie te vinden over het werk van Bas en Joyce.

Een review geven kan op de website ondernemerinwijk.nl Hier staan alle deelnemende ondernemers uit Wijk bij Duurstede, Langbroek en Cothen vermeld. Ook is hier het ‘Dorpsplein’ te vinden, waar verschillende ondernemers in versproducten zich hebben aangesloten. Hier kunnen rechtstreeks bestellingen worden gedaan die kunnen worden opgehaald bij de winkel of worden thuisgebracht.

Een mooie erkenning voor het werk
advertentie
advertentie