SVF 35+ Reünie toernooi
SVF 35+ Reünie toernooi SVF

Tiende keer SVF 35+ Reünie toernooi

10 mei 2023 om 09:24 Voetbal

COTHEN Vrijdag 26 mei vindt er voor de 10e keer het SVF 35+ Reünie Toernooi plaats op Sportpark De Nieuwe Kamp. Vanaf 19.00 uur starten de wedstrijden met veel ‘oude SVF-helden’ uit het verleden. Daarnaast ook veel voetballers uit de regio zoals Wijk bij Duurstede, Langbroek, ‘t-Goy, Bunnik en Houten. Binnen een sportieve en vriendelijke sfeer zullen een kleine 200 (oud)voetballers, uit Cothen en omgeving weer hun voetbalschoenen onderbinden.

Dit jaar een jubileum editie van het 35+ toernooi, ‘10 Jaar En ook dit jaar gaan 16 teams tijdens het feest van der herkenning de strijd met elkaar aan. Gespeeld zal worden op een half veld met teams van 7 spelers. En een minimum leeftijd van 35 jaar. Ook gaan de teams onderling strijden tijdens het rode draad spel, ze gaan op onze ‘Red Bull Stier strijden wie er het langst op kan zitten! 

Kom jij de teams ook aanmoedigen! Vanaf 19.00 uur starten de wedstrijden en rond 21.30 uur zal de finale plaatsvinden. Daarna zullen de teams met alle supporters zich verplaatsen naar de kantine van SVF voor weer een oergezellige avond met muziek en een drankje, waarbij vele oude koeien uit de sloot gehaald zullen worden. 

Het 35+ toernooi ‘voetbalfeestje’ begint al om 21:00 uur in de Kantine van SVF met feest DJ Chiel van Cooten en omdat het een feestelijk jaar is komt Jeffrey van Bennekom live on stage!

Iedereen uit Cothen en omgeving is deze avond welkom om ‘oude sterren’ te zien voetballen! En om de waanzinnig gezellige feestavond te bezoeken, moet je 18+ zijn!

Waar is het feestje, op Sportpark De Nieuwe Kamp in Cothen

advertentie
advertentie