Aankondiging
Aankondiging SVF

svf 35+ reunie toernooi

Sport Deel je nieuws

COTHEN Vrijdag 20 mei vindt dan eindelijk voor de 9e keer het SVF 35+ Reünie Toernooi plaats op Sportpark De Nieuwe Kamp in Cothen. Vanaf 19.00 uur starten de wedstrijden met veel ‘oude SVF-helden’ uit het verleden. Daarnaast ook veel voetballers uit de regio zoals Wijk bij Duurstede, Langbroek, ‘t-Goy en Houten. Binnen een sportieve en vriendelijke sfeer zullen een kleine 200 (oud)voetballers, uit Cothen en omgeving nogmaals hun voetbalschoenen onderbinden.

Na 2 jaar geen 35+ toernooi, omdat Corona tussendoor kwam, mogen we dit jaar weer los! En ook dit gaan 16 teams tijdens het feest van der herkenning de strijd met elkaar aan gaan. Gespeeld zal worden op een half veld met teams van 7 spelers. En een minimum leeftijd van 35 jaar. Vanaf 19.00 uur starten de wedstrijden en rond 21.30 uur zal de finale plaatsvinden. Daarna zullen de teams met alle supporters zich verplaatsen naar de kantine van SVF voor weer een oergezellige avond met muziek en een drankje, waarbij vele oude koeien uit de sloot gehaald zullen worden. Het 35+ toernooi “voetbalfeestje” begint al om 21:00 uur in de Kantine van SVF

Iedereen vanuit Cothen en omgeving is deze avond welkom om “oude sterren” te zien voetballen en een waanzinnig gezellige avond te beleven op Sportpark De Nieuwe Kamp in Cothen!

advertentie