Beeballer aan slag tijdens een wedstrijd.
Beeballer aan slag tijdens een wedstrijd. Niels

Honk- en Softbal Vereniging Wyck Lions breidt uit, jongens en meiden gezocht voor het nieuwe jeugdteam.

20 februari 2022 om 20:18 Sport Deel je nieuws

Honk- en Softbal Vereniging Wyck Lions bestaat al ruim 30 jaar. We zijn een kleine, maar hechte vereniging met enthousiaste leden. De afgelopen jaren hebben we met 3 seniorenteams gespeeld en nu is het tijd om onze club uit te breiden en te starten met een gloednieuw jeugdteam. Per april beginnen we met BeeBall! 

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen in de basisschool-leeftijd. Door het spelen van BeeBall leren kinderen op speelse wijze de techniek van honkbal en softbal. Ze leren het slaan, gooien en vangen waarbij teamgeest en sportiviteit voorop staan.

Voor dit nieuwe team zijn we op zoek naar jongens én meiden uit de groepen 3, 4 en 5 (leeftijd ongeveer 6 t/m 9 jaar). Om een team te kunnen vormen hebben we ongeveer 7 kinderen nodig. 

De eerste training staat gepland op zaterdag 2 april, van 10.00 tot 11.00 uur. Afhankelijk van de wensen van het team gaan we straks misschien ook wel wedstrijden spelen!

Heeft jouw zoon of dochter interesse in BeeBall of wil je meer weten? Mail dan z.s.m. naar info@wycklions.nl.

Overigens kunnen we ook nog altijd versterking gebruiken voor onze seniorenteams; heren honkbal, heren softbal en dames softbal. Bij interesse, neem contact met ons op of kom een keer kijken bij een training!

advertentie
advertentie