Een mooie prijs voor de kunstenaars van de tekenwedstrijd
Een mooie prijs voor de kunstenaars van de tekenwedstrijd M. Idema

Swingend Sintfeestje in Langbroek

Overig Deel je nieuws

Sinterklaas is aangekomen Tiralalali tiralalala. Het was een swingend feest met Sint en zijn pieten in Langbroek zaterdag. 

Sint ging per koets door het dorp om alle kinderen op te halen. Bij de speeltuin op de Pepernotendreef van vorig jaar stonden veel verwachtingsvolle kinderen te wachten. Een lint van vrolijke kinderen op hun mooist versierde fietsen, skelters en stepjes volgenden Sint door de straten naar het Prinsenplein.  Daar stond de burgemeester hem op te wachten om Sint en zijn acht pieten welkom te heten in het mooie dorp. Wat fijn dat we na die gekke jaren weer een feest met zijn allen op het plein kunnen vieren. Samen maakten zij de winnaars van de kleurwedstrijd bekend. Er waren prachtige kunstwerken gemaakt door de kinderen. De winnaars; Joris, Stan, Nathan, Jesse, Tibbe en Roos mochten bij Sint op het podium komen en kregen een kadootje. Daarna reden ze met Johan mee voor een ererondje door het dorp in de koets. Alle kunstwerken en de post voor Sint van de afgelopen week werd bewonderd en had een mooi plekje op het plein gekregen.

Gelukkig scheen de zon bij de kunst en kunstjes spelletjes middag. Na een swingende warming up met Sint, de burgemeester en de pieten. Renden de oudere kinderen naar de Piet de Springer school voor het Ren je rot spel met allemaal leuke weetjes. De jongste kinderen maakten samen een prachtig stoepschilderij voor Sint, raceten tegen de pieten bij de pepernoten race en andere spelletjes buiten. Ze leerden dianolokunstjes en konden binnen lekker opwarmen bij het pepernotensjoelen. 

Met Sint en hoofdpiet was er een Meet en Greet waar je alles mocht vragen, heel veel selfie’s en mooie foto’s werden gemaakt. “Waar is Ozosnel?” vroeg Liz, die mocht lekker uitrusten vanmiddag van Sint, hij had Melody en Cabana meegenomen voor zijn koets. Voor iedereen was er bij het afscheid leuk kadootje. Wat een verwennerij van Sint, iedereen heeft genoten. Tot volgend jaar!

Sint haalt de kinderen op met zijn koets
Burgemeester Meerts heeft Sint van harte welkom in het mooie Langbroek
Gezellige Meet en Greet met Sint en de hoofdpiet
Samen zingen voor Sint
Ren je rot met de Pieten
Dikke vriendinnen bij de Sint
Wat fijn weer met zovelen op het plein
advertentie
advertentie