Koor VoiceMail in actie op 15 oktober jl.
Koor VoiceMail in actie op 15 oktober jl. VoiceMail-Amerongen

Zangkoor VoiceMail in workshop van Cursusproject Amerongen

Overig Deel je nieuws

De geschiedenis herhaalt zich. Bijna 25 jaar geleden gebeurde het al: het Cursusproject Amerongen gaf een workshop “samen zingen” en dat was zo succesvol dat daaruit een nieuw koor werd geboren: VoiceMail-Amerongen. Inmiddels bijna een kwart eeuw oud, for ever young.

Op een drietal avonden in november en december organiseert het Cursusproject weer zo’n workshop onder de titel “samen zingen rond de kerst”. De workshop staat onder leiding van dirigent Elien van de Meer. Heb je zin in zingen, maar kan je geen leuk koor kiezen of vind je het moeilijk omdat je denkt dat je niet zo goed kunt zingen, of geen noten kunt lezen…? Dan is dit misschien een goede manier voor je om het op te pakken. Wellicht ontdek je dan of een koor iets voor je is, of dat je het gewoon fijn vindt om een aantal avonden met elkaar muziek te maken. Inschrijven kan via de website https://www.cursusprojectamerongen.nl/agenda/samen-zingen-rond-kerst.

De workshop eindigt op de derde avond met een gezamenlijk kerstconcertje van de cursisten en het koor VoiceMail in de Napoleonschuur in Amerongen. Om te laten horen aan iedereen die je uitnodigt wat tijdens de workshop is geleerd.

Het koor VoiceMail heeft op 15 oktober jl. een succesvolle uitvoering verzorgd in de Ark in Amerongen. Het publiek van om en nabij 150 mensen, waaronder de wethouder van Cultuur van de gemeente heeft genoten van een veelheid aan populaire en klassieke liederen. Kijk voor informatie over het zangkoor op www.voicemail-amerongen.nl

advertentie
advertentie