Superteam 2022
Superteam 2022 Fortissimo

Superteam-toernooi in Cothen

15 november 2022 om 13:05 Overig

COTHEN Na 2 jaar er tussenuit te zijn geweest vanwege de coronamaatregelen, wordt dit jaar het 34e superteam-toernooi georganiseerd in sporthal de Rijnsloot te Cothen.
Net als voorgaande jaren zullen verschillende teams het tegen elkaar opnemen in 8 verschillende sporten: badminton, zaalvoetbal, zaalhandbal, volleybal, touwtrekken, darts, tafeltennis en knotshockey. Zoals elk jaar vindt het evenement plaats tussen kerst en oud & nieuw, dit jaar wordt het gehouden van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december en zal zich afspelen in de avonduren.

Deelname aan het toernooi kan met een team dat moet bestaan uit minimaal 7 personen, waarvan minimaal 3 dames en 4 heren.
De minimale leeftijd is 18 jaar. Het inschrijfgeld per team bedraagt slechts €50,- per team.

Lijkt het je leuk om mee te doen met je familie, collega’s, straat, vrienden of wie dan ook? Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar superteamcothen@hotmail.com Inschrijven kan uiterlijk tot en met 6 december a.s.
De organisatie hoopt weer op een groot aantal deelnemers, echter is er plek voor een beperkt aantal teams. Wees er snel bij want VOL is VOL!!

JEUGD Dit jaar wordt er weer voor het eerst in lange tijd ook superteam voor de jeugd georganiseerd.
Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? (Groep 8 mag ook!). Maak dan een team met jouw vrienden aan! Een team bestaat voor de jeugd ook uit minimaal 4 jongens en 3 meiden. Schrijf je snel in want er is plek voor een beperkt aantal teams! Inschrijven kan via de volgende link: https://forms.gle/JkDy2JNvjrAysVrE9

Het inschrijfgeld bedraagt €10,- en inschrijven kan ook tot 6 december.
Voor meer informatie contact buurtsportcoach: Luc Bernard, Luc@stichtingwijksport.nl

advertentie
advertentie