Afbeelding
Gewoon bij Duurstede

Heb je een naaste met een beperking? Maak een plan voor wonen en leven.

Overig Deel je nieuws

15 oktober organiseert stichting Gewoon bij Duurstede een tweede Big Plan-dag. Big Plan is een gratis bijeenkomst van één dag waarop mensen met een beperking hun persoonlijke toekomstplan maken.

Samen met mensen die hen goed kennen: familieleden, vrienden, begeleiders beantwoorden we de vraag: ‘Hoe wil je dat jouw leven eruitziet en hoe kunnen we jouw daar bij helpen? Samen stellen jullie die dag de levensloop samen, gaan je op talentenjacht en praten jullie over welke mensen belangrijk zijn voor de aspirant bewoner. Samen met gespreksleiders en tekenaars gaan we op een ontspannen manier door de aspecten van jouw leven heen en maken zo een plan voor jouw leven. We nodigen je dan ook graag uit om met jouw zoon of dochter en zijn of haar netwerk deze dag mee te maken. Zet deze dag apart om eens echt goed na te denken over hoe de best mogelijke toekomst er voor jouw geliefde uit ziet.

Tussendoor brengen we dit samen en zoeken we uit welke overeenkomsten hier in zitten met anderen en natuurlijk hoe we die samen kunnen brengen in een woonvorm van “Gewoon bij Duurstede”. We werken met 6 - 8 families op een dag. Heb je een familielid met beperking die graag wil wonen en leven in de regio Wijk bij Duurstede? Geef je dan snel op er is nog plek voor enkele deelnemers.

De Big Plan bijeenkomsten vinden plaats onder leiding van Erwin Wieringa.
Met ruim 10 jaar ervaring als beleidsambtenaar zorginnovatie helpt hij om zin en onzin te scheiden en na te denken over praktische invoering en uitwerking. Koffie, thee en lunch zal worden verzorgd.
Meer informatie: www.gewoonbijduurstede.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie