Bart van Nes
Bart van Nes foto: Xander Guldie

Stadspastor Bart van Nes in café De Engel

Overig Deel je nieuws

Zou je meer willen weten over het christelijk geloof, of in gesprek willen gaan over levensvragen of zingeving, maar vind je de stap naar de kerk te groot? Elke laatste vrijdag van de maand is Bart van Nes, voorganger van Baptistengemeente De Haven, te vinden in café de Engel in Wijk bij Duurstede voor een luisterend oor, een goed gesprek en uiteraard een goede kop koffie. Je kunt de hele ochtend en middag binnenlopen maar je kunt ook een afspraak maken.

Vragen die je bijvoorbeeld zou kunnen hebben zijn: Wat kan God voor mij betekenen en hoe kun je weten of er een God bestaat? Is er leven na de dood? Waarom doet God schijnbaar zo weinig aan al het lijden in deze wereld? Waarom zijn er zoveel godsdiensten? Bart: “Stel alle vragen die je hebt. Het is goed om eerlijk te zijn over onze twijfels, want dan ontstaat het gesprek. Ik zie er naar uit je te ontmoeten, tot ziens in de Engel!”

Bart van Nes (30) is sinds vorig jaar voorganger van de Baptistenkerk in Wijk bij Duurstede (die samenkomt in het Revius), een kerk die gastvrij, eigentijds en informeel wil zijn in het volgen van Jezus Christus. Samen met zijn vrouw Corine werkte hij daarvóór voor studentenorganisatie IFES in Nederland en Portugal. Hij is opgeleid aan de evangelische theologische faculteit in Leuven (België). Bart is te vinden op Facebook of via www.gemeentedehaven.nl of mail naar: bvnes@hotmail.com.

advertentie
advertentie