Pakket voor de feestdagen
Pakket voor de feestdagen Archief BDUMedia

Pax Kinderhulp: Omhelzing op afstand.

22 november 2020 om 11:44 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Voormalig Pax Kinderhulp Utrecht en Amersfoort zijn het afgelopen jaar samengevoegd als Pax Kinderhulp Bosnië. Door de handen ineen te slaan hebben ze een mooi initiatief gerealiseerd: De omhelzing op afstand.

,,Komend jaar kunnen we als Werkgroep Pax Kinderhulp Bosnië geen kinderen naar Nederland halen, zoals we dat wel hadden gewild. Daarvoor is een alternatief bedacht: Een omhelzing op afstand. Door de omhelzing op afstand kunnen gezinnen in Bosnië toch nog profiteren van de benodigde hulp en ondersteuning. Met deze actie houden we de 1,5 meter samenleving in stand en wordt er op 1,5 duizend kilometer afstand kinderen en gezinnen in Bosnië geholpen om een onbezorgde en onvergetelijke kerst te vieren.”

De omhelzing wordt georganiseerd aan de hand van een voedselpakket. Men vraagt dit jaar dus niet om een plekje in uw huis, maar om een plekje in uw hart. Heeft u nog wat ruimte over? Voor 50 euro kunnen zij een gezin in Bosnië blij maken met een uitgebreid voedselpakket.

Doneren kan via paxkinderhulp.nl bij de actie: Bosnische kinderen. U kunt ook een tikkie vragen via telefoonnummer: 06-47835811, hier kunt u ook alle vragen stellen over de actie. Doneren kan tot 12 december!

Gunt u een Bosnisch gezin ook een omhelzing op afstand? Een vakantie om nooit te vergeten, wordt een kerst om nooit te vergeten!

advertentie
advertentie