Lions Levefanum winterdiner 2023
Lions Levefanum winterdiner 2023 Gene van de Berg

Lions Levefanum winterdiner groot succes

3 februari 2023 om 21:18 Lokaal Deel je nieuws

Lions Levefanum heeft uit de opbrengst van de Eendjesrace wederom het winterdiner voor ouderen in onze gemeente kunnen organiseren Het winterdiner kon de afgelopen twee jaar niet plaats vinden vanwege Corona maar nu kon dit gelukkig weer. Ruim 70 ouderen werden in de zaal van het E&E ontvangen voor een gezellige middag waarbij ook een gratis diner werd genuttigd. Mensen die moeilijk ter been waren werden door leden van Lions Levefanum en van de Wijkse dienst opgehaald en weer naar huis gebracht.

Stichting Jord gaf een korte toelichting dat jonge mensen graag in contact willen komen om op bezoek te komen om gezellig te praten en te leren van ervaringen van ouderen. Jonge contactpersonen van stichting Jord hebben tijdens de bijeenkomst afspraken kunnen maken.

Het koor Eigenwijs zong twee keer een half uur liederen waarbij bij een aantal liederen gezellig werd meegezongen. Daarna werd van een heerlijk stamppot buffet met een toetje genoten. Dit was uitmuntend verzorgd door Quarijn. 

De Lions leden bediende de aanwezigen met koffie, drankjes en waar nodig met het buffet. 

De bezoekers bedankte Lions Levefanum voor het heerlijke diner en gezelligheid en hoopten volgend jaar weer aanwezig te mogen zijn.

Lions Levefanum is een gezellige gemengde vereniging die activiteiten organiseert waarbij uit de opbrengsten goede doelen en initiatieven in de gemeente Wijk bij Duurstede worden ondersteund.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie