Moeder en dochter heten u van harte welkom in galerie Sommer
Moeder en dochter heten u van harte welkom in galerie Sommer Maaike Sommer

Nieuw in wijk bij Duurstede: galerie Sommer

Lokaal Deel je nieuws

Het wordt een cultureel Pinksterweekend: naast het Kunst-Event, van 4-6 juni, in Doorn, zal ook Galerie Sommer geopend worden op 2e Pinksterdag in Wijk bij Duurstede.

Aan het eind van de Peperstraat, op nummer 52A openen Maaike Sommer en haar dochter Geertje van de Ree de deuren van “Galerie Sommer”

De galerie dankt zijn naam aan vader en opa Piet Sommer, die tijdens zijn leven surrealistische werken maakte. Zijn schilderijen en die van Maaike zullen een plek krijgen in de galerie. Ook zal er regelmatig werk te bewonderen zijn van gastexposanten.

Niet alleen kunst: naast schilderijen kunt u ook terecht voor mooie (kunst)cadeaus. Sommige producten zijn handgemaakt en zeker ook geschikt voor een lager budget. Zo heeft Geertje, onder het label Gippy_presents, een prachtige collectie cadeaupapier, -stickers en kaarten ingekocht en kan u adviseren om de mooiste pakjes te maken.

Waarom deze keuze: Maaike en Geertje hopen de drempel laag te houden voor bezoekers die een praatje willen maken, genieten van vrolijke schilderijen, even onthaasten. Zij hebben de laatste jaren gemerkt dat er behoefte is aan een gezellig huis met mooie decoraties en het geven/ ontvangen van (troost)cadeautjes.

Op 6 juni a.s. bent u van harte welkom vanaf 14.30. De drankjes en hapjes staan klaar. Tot dan!

Voor meer info: www.galeriesommer.nl

Mooie kunst cadeaus te koop.
Schitterende cadeauverpakkingen in allerlei kleuren
advertentie