Herfstmarkt Amerongen
Herfstmarkt Amerongen Jan de Jong

Herfstmarkt Amerongen zoekt kraamhouders

Lokaal Deel je nieuws

23 oktober zal er weer een herfstmarkt worden georganiseerd in Amerongen. Door Corona is het inmiddels alweer meer dan 1½ jaar geleden dat deze gezellige en drukbezochte markt voor het laatst werd gehouden. Op de markt worden diverse artikelen aangeboden zoals bijenhoning, heerlijke kaas- en zuivelprodukten en verschillende meelsoorten gemalen door de Amerongse molen Maallust.

Behalve een grote diversiteit aan produkten zijn er ook verschillende leuke bezigheden voor jong en oud te beleven zoals het maken van een boswandeling met gids en allerlei kindgerichte aktiviteiten.

Op deze markt zijn nog een vijftal kramen onbezet. Er worden dus ondernemers gezocht die geïnteresseerd zijn in deelname aan deze levendige markt.

Als u als ondernemer interesse hebt in deelname en een marktkraam wilt huren kunt u contact opnemen met Mieke van Barneveld, tel.nr. 06 -22755578. Gezocht wordt o.a. nog naar aardewerk, kruidenplanten en produkten van schapenwol, maar uiteraard zijn ook andere produkten welkom. De markt is open van 10.00 tot 16.00 uur en de kosten voor het huren van een kraam bedragen slechts 30 euro.

advertentie
advertentie