Handbalclinic
Handbalclinic Fortissimo

Cothense Beachweken bij HV Fortissimo

23 april 2023 om 11:00 Handbal

COTHEN Dit jaar wordt alweer voor de 3e keer de buitenvelden van HV Fortissimo vol gelegd met zand. Van begin mei tot en met eind juli worden de buitenvelden van HV fortissimo weer omgetoverd tot beachvelden.

Het doel van de Cothense Beachweken is om jong en oud op een andere manier dan het gebruikelijke te laten sporten. Het belangrijkste is misschien nog wel om iedereen in gezellige sferen bij elkaar te brengen.

HV Fortissimo organiseert verschillende activiteiten voor zowel de handbalvereniging als voor mensen uit de omgeving. Houdt onze Social Media (Facebook en Instagram) goed in de gaten voor de inschrijvingen!

Het volgende wordt door de vereniging georganiseerd:

21 juni t/m 23 juni
School Beach handbaltoernooi (voor alle basisscholieren in de gemeente Wijk bij Duurstede)

1 juli
Jeugd Beach handbaltoernooi (F t/m B-jeugd naargelang inschrijvingen)

7 en 8 juli
CK Beach Tournament (verschillende teams strijden tegen elkaar in verschillende sportonderdelen 18+)

Naast de verschillende activiteiten die HV Fortissimo organiseert, kunnen andere verenigingen, clubs, buurtsportcoaches en scholen ook verschillende activiteiten organiseren op deze velden. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende activiteiten, trainingen en het organiseren van toernooien voor jouw vereniging.

Heb je interesse om activiteiten te organiseren op de beachvelden? Neem dan contact op met de organisatie door een mail te sturen naar: decothensebeachweken@hotmail.com of neem een kijkje op de website https://hvfortissimo.nl/de-cothense-beachweken/

advertentie
advertentie