In de zomer wordt buiten gespeeld
In de zomer wordt buiten gespeeld BC Fortissimo

Badminton Club Fortissimo zoekt nieuwe leden

9 januari 2023 om 09:06 Badminton

COTHEN Badminton is een snelle sport, waarbij reactiesnelheid, hand-oog coördinatie en conditie een belangrijke rol spelen. Het is heerlijk om met een badminton racket aan het einde van de dag even alles er lekker uit te slaan.

BC Fortissimo uit Cothen is op zoek naar nieuwe senior leden. Er wordt recreatief badminton gespeeld op vier velden op de woensdag avonden van 20:00 – 21:45 uur in sporthal De Rijnsloot in Cothen.

Tevens organiseert BC Fortissimo een aantal toernooien voor de leden en genodigden waaronder het Maatjes toernooi, waarbij elk lid een niet-badminton lid uitnodigt, en het Champagne toernooi, waarbij met de middag badmintongroep een toernooi gespeeld wordt. Samen met de volleybal wordt ook een mix volley/badminton toernooi gespeeld.

Zomers wordt Air badminton gespeeld buiten op het beach zand van HV Fortissimo.

Aan het begin van het seizoen wordt een opstartdag gehouden met een BBQ na afloop.

Indien iemand interesse heeft om lekker een avond te badmintonnen, kom dan op de woensdagavond een aantal keren gratis kennis maken met deze sport. Vanaf 20:00 uur kan een training gevolgd worden, waarna een paar partijtjes gespeeld gaan worden.

Kom gewoon binnenlopen of informeer even bij Gerard van der Horst tel. 0610001293.

advertentie
advertentie