Afbeelding
SdK

Ga op sterrenjacht!

7 december 2022 om 14:17 Overig Deel je nieuws

Een belangrijk symbool bij Kerst is de ster. In deze adventstijd organiseren we een sterrenjacht met letterbingo door het dorp op vrijdag 16 december 2022. Wandel, zoek, scan, hoor het kerstverhaal en noteer de letter samen met je ouders, opa, oma, vriendje of vriendinnetje. Kom samen na de wandeling gezellig wat drinken en ontvang een attentie op de Brink. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kun je de letterbingokaart met route ophalen op Brink 10 te Langbroek. Neem je een pen mee?


Een ongelofelijk verhaal

Ook voor tieners 12-16 jaar organiseren we op vrijdag 16 december 2022 een gezellige avond met een interactief spel met buitenopdrachten. Neem je vriend of vriendin mee, vergeet je mobiel niet om de antwoorden door te geven. Na afloop kletsen we nog even in het Jeugdhonk met eten en drinken. Leuk als je komt! De avond begint om 19.30 uur op Brink 10 in Langbroek en duurt tot ca. 21.00 uur. Opgave niet nodig.

Kerkdiensten

Naast deze activiteiten nodigen we u van harte uit om onze kerkdiensten bij te wonen in de Hervormde Kerk te Langbroek. Ook onze kerstviering van de kinderclubs met als thema “Straal en Schitter” op Tweede Kerstdag brengen we graag onder uw aandacht. Van harte welkom! Zie voor meer informatie www.hervormdlangbroek.nl.

advertentie
advertentie