Het koor in de pauze van de repetitie
Het koor in de pauze van de repetitie VoiceMail-Amerongen

Najaarsconcert VoiceMail-Amerongen “a serenade to you”

1 oktober 2022 om 18:28 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 15 oktober a.s. geeft het Amerongs gemengd koor VoiceMail  een concert  onder de titel This is my song: a serenade to you.

Het koor neemt het publiek op de haar welbekende enthousiaste wijze mee op een muzikale tocht, waarbij alles wat de koorleden raakt de leidraad zal zijn. Droom mee op de thema’s Reizen, Liefde, Mystiek en Natuur.

De liederen variëren van bekende popsongs tot klassieke liederen, alle passend in de aansprekende thema’s.

Het koor zingt onder leiding van haar vaste dirigente Elien v.d. Meer en pianobegeleiding van Edgar van Wilgenburg.

De intermezzo’s worden ingevuld met pianomuziek door Edgar van Wilgenburg en enkele solo’s/duetten door de jonge solisten Colin Smith (tenor) en Lotte Cornel (sopraan).

Het concert wordt 15 oktober gegeven in “DE ARK”, Imminkstraat 11, in Amerongen; aanvang 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur en de toegang is gratis (al is een vrijwillige bijdrage in de kosten natuurlijk welkom!). In de pauze krijgt u een kopje koffie of thee met daarbij door de koorleden zelf gebakken lekkernijen.

Het belooft weer een muzikaal zeer gevarieerde avond te worden. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. A serenade to you!

Dit concert is het eerste na de coronaperiode. Ook VoiceMail-Amerongen heeft lange tijd niet kunnen repeteren en is begin van dit jaar met nieuw elan het seizoen begonnen. Helaas wel met een minder aantal leden. Het koor zoekt dan ook voor alle stemgroepen uitbreiding. Het concert is voor geïnteresseerden een mooie gelegenheid het koor te leren kennen.

Voor meer informatie: zie website www.voicemail-amerongen.nl

advertentie
advertentie