Kees Mocking reikt de Gouden Bal bokaal uit aan Leo Barte
Kees Mocking reikt de Gouden Bal bokaal uit aan Leo Barte Wes Janssen

Walking Football op weg naar vijfde seizoen

1 augustus 2022 om 16:00 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Walking Football sloot afgelopen donderdag het vierde seizoen feestelijk af met de uitreiking van de gouden bal aan Leo Barte. De gouden bal is een wisselbokaal als beloning voor trouwe opkomst met bonuspunten voor opvallende acties. Naast de bokaal ontving de winnaar een cadeaubon van sponsor Café Restaurant De Veldpoort. 

Op de velden van de voetbalverenigingen CDW en SVF wordt er elke donderdag vanaf 13.00 uur getraind onder leiding van Pieter Barte die als hersteltrainer de spelers ook fysiek begeleidt. Walking Football wordt steeds populairder omdat de drempel laag is en de aspiranten worden ‘meegenomen’ door de meer ervaren spelers. Je werkt aan je conditie en het sociale aspect komt tot zijn recht in de ‘derde helft’, waar de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld. Er wordt gespeeld op kunstgras met kleine doeltjes zonder keepers. Vooraf is er meestal een warming-up om de stramme spieren wat losser te maken en de kans op blessures te verminderen. In september start het nieuwe seizoen weer.

Belangstellenden kunnen mailen naar pbarte@hotmail.nl of bellen met Pieter Barte (06-11357542) of met Kees Mocking (06-53359337).

Het Walking Football team
advertentie
advertentie