OKW Haringparty

21 juni 2018 om 11:24 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Op maandag 2 juli vindt de jaarlijkse OKW Haringparty weer plaats in De Veldpoort. Ondernemers zijn van harte welkom op deze gezellige avond met haring happen, kavelveiling en netwerken.

Tijdens de Haringparty toont de OKW het brede palet aan diensten en producten dat in Wijk bij Duurstede wordt ontwikkeld en verkocht. Dat wordt tevens zichtbaar gemaakt via een veiling. Kavels worden aangeboden waarop geboden kan worden. Dat kan een dienst of product zijn, maar ook een kijkje achter de schermen van een bedrijf. De opbrengst van de veiling komt, net als andere jaren, ten goede aan het Werk Oriëntatie Project en daarmee aan de leerlingen en toekomstige werknemers in Wijk. Er zijn al mooie kavels ontvangen waaronder een dagje rijden in een Jaguar F-Type.

Ondernemers worden uitgenodigd zich voor te bereiden op een mooi bod op één van de kavels. De kaartverkoop via www.okw-wbd.nl start op donderdag 21 juni. Wil je ook een kavel ter beschikking stellen? Beschrijf de kavel die je aan wilt bieden en stuur een e-mail voor 25 juni naar info@wijkinbedrijf.nl

advertentie
advertentie