Afbeelding
Albert van Kuijk

Clubkampioenschappen bij BadmintonClub Ricochet

6 mei 2022 om 11:30 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE BadmintonClub Ricochet organiseerde op 1 mei, voor het eerst in 3 jaar, weer haar clubkampioenschappen. ,,In de opzet daarvan zijn sinds jaar en dag ‘s ochtends de (heren- en dames) dubbels, vervolgens zijn de single-finales (waarvan de voorronden al gespeeld zijn op de reguliere speelavonden) en ‘s middags werkt iedereen zich dan in het zweet met de mixen”, vertelt Albert van Kuijk van de badmintonclub.

,,Dit zijn alle winnaars; er staan mensen bij die al jaren spelen, maar ook een paar die pas sinds kort spelen!”

Enkel heren A

Lennart

Fabian

Dennis

Enkel Dames-A

Sanne

Suzan

A-klasse heren dubbel

Lennart-Danny

Tjalle-Ferry

B-klasse heren dubbel

Robert-Ed

Bas-Gerard

A-klasse Dames dubbel

Ingrid-Claudia

Sanne-Suzan

B-klasse Dames Dubbel

Dania-Marianne

Mascha-Sandra

C-klasse Dubbel

Toon-Ashley

Rens-Tijs

Gemengd dubbel-A-klasse

Fabian-Ingrid

Dennis-Suzan

Claudia-Tjalle

Gemengd dubbel B-klasse

Robert-Inge

Niek-Dania

Mark-Agnes

Van Kuijk: ,,De dag werd afgesloten met de altijd supergezellige barbecue. Het bestuur van BadmintonClub Ricochet bedankt de vrijwilligers die deze fantastische dag weer mogelijk hebben gemaakt. In het weekend van 25 en 26 juni is in Wijk bij Duurstede het NK voor teams, dat belooft een groot spektakelstuk te worden! Kom ook kijken naar de snelste racketsport ter wereld; dat kan overigens ook op de speelavonden op woensdag en vrijdag. Je hoeft niet eens een racket mee te nemen als je het zelf een keer wilt proberen: dat kun je van de club lenen.”

BadmintonClub Ricochet bestaat al meer dan 50 jaar. In het najaar starten opnieuw Probeerbadminton-lessen speciaal voor mensen die willen kennismaken met de sport en de basistechnieken en - vaardigheden onder de knie willen krijgen.,, Ook kinderen zijn natuurlijk welkom; je kunt vanaf 4 jaar al kennismaken met de sport.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie