Afbeelding
HV Fortissimo

Cothense Beachweken bij HV Fortissimo

7 mei 2022 om 16:45 Overig

COTHEN Na een groot succes van vorig jaar wordt dit jaar voor de tweede keer de Cothense Beachweken georganiseerd. Van half mei tot en met eind juli worden de buitenvelden van HV fortissimo weer omgetoverd tot beachvelden. ,,Het doel van de Cothense Beachweken is om jong en oud op een andere manier dan het gebruikelijke te laten sporten. Het belangrijkste is misschien nog wel om iedereen in gezellige sferen bij elkaar te brengen”, aldus de vereniging.

,,HV Fortissimo organiseert verschillende activiteiten voor zowel de handbalvereniging als voor mensen uit de omgeving. Houdt onze Social Media goed in de gaten voor de inschrijvingen!”

Het volgende wordt door de vereniging georganiseerd:

18 juni
Senioren Beach handbaltoernooi Dames

19 juni

Senioren Beach handbaltoernooi Heren

29 juni t/m 1 juli
School beachhandbaltoernooi

2 juli
Jeugd Beach handbaltoernooi F t/m D jeugd

3 juli
Jeugd Beach handbaltoernooi C t/m A jeugd

8 en 9 juli
CK Beach Tournament

,,Naast de verschillende activiteiten die Fortissimo organiseert, kunnen andere verenigingen, clubs, buurtsportcoaches en scholen ook verschillende beach-activiteiten organiseren op deze velden. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende activiteiten, trainen en het organiseren van toernooien voor jouw vereniging.”

Interesse om activiteiten te organiseren op de beachvelden? Neem dan contact op met de organisatie door een mail te sturen naar: decothensebeachweken@hotmail.com of neem een kijkje op de website https://hvfortissimo.nl/de-cothense-beachweken/

advertentie
advertentie