Footloose
Footloose Calypso Theaterschool

Calypso Theaterschool presenteert

17 juni 2018 om 07:14 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Na een seizoen van voorbereiden is het de komende weken zover; alle talenten van de Calypso Theaterschool gaan optreden in het Calypso Theater.

Vanaf oktober zijn alle groepen iedere week actief bezig geweest met theateroefeningen, samenwerken, zingen en dansen. Per groep is er een musical uitgekozen, het script gemaakt, rollen verdeeld en alle scenes en liedjes ingestudeerd. En nu is het moment aangebroken dat iedere groep hun show aan het publiek gaat laten zien.

In de afgelopen periode hebben alle Musical en Showgroep leerlingen al twee keer een groot optreden gegeven; in december hebben zij de kerstmusical Het Verhaal opgevoerd en eind april de eigen gemaakte voorstelling Welkom in Calypsoland.

De musicalgroepen gaan nu hun eigen voorstelling opvoeren:

Woensdag 13 juni - Kids Theater Groep – highlights uit Tarzan en Aladdin

Dinsdag 19 juni – Jeugd Musical Groep – Tarzan

Woensdag 20 juni – Kids Musical Groep 2 – Matilda

Zondag 24 juni - Kleutertoneel

Dinsdag 26 juni – Kids Musical Groep 1 – Little Mermaid

Vrijdag 29 juni – Productie Groep 2 – Footloose

Zaterdag 30 juni – Productie Groep 2 – Footloose

Vrijdag 6 juli – Productie Groep 1 – Legally Blonde

Zaterdag 7 juli – Productie Groep 1 – Legally Blonde

FOOTLOOSE EN LEGALLY BLONDE De Productie Groepen van de Theaterschool zijn de talent groepen waar leerlingen auditie voor moeten doen om mee te mogen doen. Zij spelen dit jaar Footloose en Legally Blonde. Beide musicals zitten vol muziek, dans en veel vrolijke, herkenbare en ontroerende scenes. De muziek uit Footloose is erg bekend met onder andere hits als Let's hear it for the boys en Holding out for a hero. De musical Legally Blonde is gebaseerd op de film Legally Blonde met daarin Reese Witherspoon als Elle. Deze musical bestaat bijna alleen maar uit muziek.

Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om bij de musicals te komen kijken en te komen genieten van een heerlijke musicalavond vol zang, dans, komische, vrolijke en ontroerende verhalen.

Kaartjes zijn te reserveren bij Van Ginkel Muziek en het Calypso theater kaartverkoop@calypsotheater.nl

Legally Blonde the Musical
advertentie
advertentie