Bazaar / Rommelmarkt
Bazaar / Rommelmarkt BDU

Rommelmarkt in Langbroek op zaterdag 4 juni

9 mei 2022 om 11:00 Overig

LANGBROEK Op zaterdag 4 juni zal de tweejaarlijkse rommelmarkt worden gehouden op de Brink in Langbroek. Dit plein zal vanaf 9.00 uur vol staan met kraampjes met tweede- of derdehands meubels, boeken, aardewerk, elektriciteit, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. De afgelopen maanden zijn hiervoor spullen opgehaald. De meest waardevolle artikelen zullen per opbod worden verkocht.

Naast de artikelen die worden verkocht, worden er workshops gehouden. Verder kunnen de kinderen een poging wagen om een zo hoog mogelijke krattenstapel te maken terwijl hun ouders kunnen genieten van het eten en drinken op het terras. Wegens het grote succes van voorgaande jaren is ook dit jaar besloten een voorverkoop te houden. Voor 10 euro kan men vanaf 8.40 uur de rommelmarkt bezoeken om verzekerd te zijn van de mooiste spullen.

De opbrengst van de rommelmarkt is grotendeels bestemd voor Stichting Timon. Stichting Timon richt zich op zorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen en hun gezin. Timon helpt hen bij problemen met opvoeden en opgroeien. Hun motivatie en inspiratie is de christelijke levensovertuiging waarbij iedere jongeren of oudere een beroep kan doen op Timon.

advertentie
advertentie