Team woensdagochtend in 2020
Team woensdagochtend in 2020 Jeanette Verstappen

Kom gratis kennismaken met hockey

1 mei 2022 om 22:51 Sport Deel je nieuws

Gezellig en sportief je woensdag beginnen, dat is heel gemakkelijk! Kom gratis vier keer meetrainen met het dameshockeyteam. Ervaring is niet nodig, een sportieve instelling wel.

Ben jij op woensdag vrij? Begin de dag dan niet met het checken van je mail of een retourtje supermarkt, maar kom gratis en vrijblijvend kennismaken met hockey. Iedere woensdagochtend traint het damesteam van Dorsteti van 9 uur tot ongeveer half 11. Onze trainer, die al vanaf zijn zesde jaar hockeyt, bedenkt iedere keer weer uitdagende en leerzame oefeningen die hij deskundig begeleidt. Het laatste deel van de training spelen we een partijtje.

Gratis kennismaken

De eerste vier keer mag je gratis meetrainen. Ben je enthousiast geworden, meld je dan aan als lid. Wil je eerst de basisprincipes onder de knie krijgen, kom dan naar de gratis clinic. Die vindt plaats op maandagavond 16 mei om 20.30 uur. Ook daarna kun je er voor kiezen vier keer mee te trainen. 

Ben je al overtuigd? Kom dan woensdagochtend om 9 uur naar het clubhuis van Dorsteti, Lekdijk Oost 13B. Het enige wat je nodig hebt zijn sportkleding, scheenbeschermers en een bitje om je tanden te beschermen. Een stick kun je lenen bij de club of van een van de spelers.

Meer informatie over de vereniging vind je op www.dorsteti.nl. Heb je vragen, stuur dan een mail naar info@dorsteti.nl.

advertentie
advertentie