Moeders support
Moeders support onbekend

Mooiste cadeau voor moeders: Jezelf Zijn!

27 april 2022 om 18:07 Lokaal Deel je nieuws

Zondag 8 mei is het weer moederdag! Die ene dag van het jaar waarin moeders speciaal in het zonnetje gezet worden.

Veel moeders proberen alle ballen in de lucht te houden en hebben al snel het gevoel tekort te schieten. Moeders eisen vaak meer van zichzelf dan ze kunnen geven en hebben het idee dat ze nog harder moeten werken om zowel werk, gezin als partner voldoende aandacht te geven.

Welk mooier cadeau kun je een moeder geven dan dat ze gewoon zichzelf mag zijn!

Mama Mia cursus: Bewust Zijn in je moederschap

Mama Mia is een cursus die moeders support biedt bij deze voor iedere moeder zo heel persoonlijke reis. Zodat zij present kan zijn bij alle ups en downs die het leven met een kind met zich meebrengt. En dat ze gewoon zichzelf mag zijn zodat haar kind ook gewoon zichzelf kan zijn.

“De Mama Mia cursus heeft me veel goeds gebracht. Het waren gezellige avonden met diepgang en warmte.

Je hebt me geholpen om meer inzicht te krijgen in wat ik voel & doe, als moeder. En welke andere mogelijkheden er zijn, met als doel om juist nóg meer mezelf te blijven. De lichaamsoefeningen die je geeft werken vaak heel erg door in de loop van de tijd en ik gebruik ze in mijn dagelijks leven regelmatig. Zoals het verwelkomen van wat er écht is, wat het ook is.

Je durft door te vragen en de setting is veilig genoeg voor ons om eerlijk te vertellen wat we ervaren en denken. Het delen van ervaringen met andere moeders is voor mij waardevol geweest, want daar had ik ook behoefte aan.

Ik wil je bedanken voor de energie, het luisteren, de feedback, de confronterende vragen en de prachtige oefeningen die je mij en ons hebt gegeven.”

Praktisch 

data: 13/05, 20/05, 17/06, 24/06, 09/09, 23/09, 30/09, 07/10

Tijdstip: 19.30 tot 21.30 uur 

Locatie: Veldoven 57, Wijk bij Duurstede 

Meer info: Marianne Luijk, tel 06 51203142, www.vrouwinbalans.nl 

advertentie
advertentie