Kensi met haar ouders in de privé bioscoop
Kensi met haar ouders in de privé bioscoop Joost de Waal Fotografie

Wijkse ondernemers zetten Kensi in de spotlight

22 april 2022 om 15:38 Lokaal Deel je nieuws

Eindelijk werden de wensen van de Nijkerkse Kensi (9) vervuld. Haar wens werd al veel eerder aangemeld bij stichting Bliss to Shine door haar moeder. Na de ziekte en overlijden van haar zusje, die slechts vier jaar mocht worden, moest Kensi eens lekker in de watten worden gelegd. Allerlei omstandigheden lagen de wensvervulling steeds in de weg, tot woensdag 20 april.

De dag werd gecoördineerd door vrijwilligers Joke en Gerada en vastgelegd door fotograaf Joost.

Wat een bak!
Allereerst moest het vervoer nog even geregeld worden. Het gezin zou deze dag in stijl worden rond gereden met een BMW X5 van Ekris, wat een bak! Toen dat was geregeld zijn we natuurlijk eerst de hoofdpersoon van deze dag van school gehaald: Kensi. De schrik zat er even goed bij haar in, maar toen zij eenmaal doorhad dat deze dag om haar zou draaien, zat het enthousiasme er al snel in.

Met moeder, vader en Kensi geïnstalleerd in de luxe van de bolide, togen we naar de eerste stop van de verrassingstrip: Sauna Drôme. Na de koffie/thee, appeltaart en limonade voor Kensi te hebben verorberd werden zij letterlijk in de watten gelegd. Na verschillende behandelingen mocht Kensi nog wat make-up uitzoeken en kreeg het gezin een rondleiding in een natuurgebied. De hertjes lieten zich helaas niet zien en al snel moest het gezelschap door naar de volgende stop: lunch bij Brasserie Schovenhorst.

Na een heerlijke lunch stond het gezin een volgende verrassing te wachten: een niet normaal geweldige personal cinema bij The(any)thing/OTTO in Wijk bij Duurstede. Na de film, die ongeveer twee uur duurde, werd nog even een ijsje gescoord bij de ijssalon ‘om de hoek’.

Na al deze verrassingen en indrukken werd het tijd om het gezin weer naar huis te brengen. Veel te snel was deze prachtige dag alweer tot een einde gekomen. Of toch niet? Toch niet! Ding dong. De deurbel leerde ons dat er iemand op de stoep stond. En niet zomaar iemand. Een cateraar kwam nog even een 3-gangen diner langs brengen. Voor de Blissers tijd om afscheid te nemen van het gezin, zodat zij in alle rust en met elkaar deze mooie dag konden afsluiten.

De ouders waren deze dag heel erg blij voor Kensi. Het was haar dag en zij straalde de hele dag. Volgens de ouders was de waardering voor ons werk enorm! 

Wij bedanken de bedrijven en particulieren die deze wensdag mogelijk hebben gemaakt, zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn geweest, waarvoor onze enorme dank. 

Meer informatie: www.Blisstoshine.nl

advertentie
advertentie