Execution Indoor Festival
Execution Indoor Festival Jorden Kassing

Laatste feest in Brothers, eerste feest voor Jorden

21 april 2022 om 08:00 Activiteiten

ODIJK/BUNNIK Jorden Kassing (23) uit Odijk organiseert het Execution Indoor Festival, dat op 30 april in Brothers wordt gehouden. Na deze avond sluiten de deuren van de discotheek voorgoed, maar voor Jorden is het een nieuw begin. Hij wil nog veel meer feesten organiseren. 

door Agnes Corbeij

Het Execution Indoor Festival is het allerlaatste feest op deze voor Bunnik en omstreken legendarische plek, toch komt de naam daar niet vandaan. Jorden: ,,Ik zocht een goede naam voor een festival met hardstyle muziek. Een maat van me kwam hiermee en ik vind het een passende naam. Pas later bleek dat dit het laatste feest in Brothers zou zijn. Nu heeft het een dubbele betekenis.”

SHOW-EFFECTEN Op het Execution Indoor Festival draaien DJ’s hardstyle, raw, hardcore en uptempo muziek. Jorden: ,,Ik hou zelf erg van deze muziek en de showeffecten die erbij horen, laser en vuurwerk. Ik vind dat vet en in coronatijd besloot ik zelf een feest te organiseren, voor als het weer kon. In eerste instantie zou het feest op 22 januari plaatsvinden, maar toen kon het nog niet.”


Jorden Kassing organiseert het Execution Indoor Festival - Kassing

Jorden woont in Odijk en het pand waar Brothers in zit is van zijn familie. ,,Daarom was het logisch om het hier te organiseren. Voor de volgende editie moet ik op zoek naar een andere locatie. Er zijn genoeg mooie plekken in de regio, dus dat gaat wel lukken.” 

TENNISLERAAR In het dagelijks leven werkt Jorden als tennisleraar bij Atalante in Houten. Daarnaast werkt hij bij het bedrijf van zijn vader Jeroen Kassing, waarbij hij in de tennis en padelwinkel werkt en reizen organiseert. ,,Ik ben nu bezig met een reis naar de Formule 1 in Oostenrijk en tennistoernooi Roland Garros in Parijs.”

Daarnaast organiseert hij nu dus ook een groot festival. ,,Er zijn inmiddels 600 kaarten verkocht. Ik hoop er 1500 te verkopen, dan kom ik mooi uit.” Jorden heeft veel bekende namen weten te trekken. ,,Rejecta, Vertile en Spitnoise zijn hele bekende namen in deze wereld. Ook Killshot en Bloodlust draaien op de grote festivals. Regain komt uit Polen en heeft jaren geleden al eens in Brothers gestaan.”        

NOG ÉÉN KEER BROTHERS Na 30 april wordt de discotheek voor de laatste keer leeg geveegd. Eerder vertelde personeel over wat dit voor hen betekent.  Ook vertelde Hetty hoe zij haar man leerde kennen tijdens een stapavond in Brothers. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het Execution Indoor Festival van Jorden Kassing, waar nog één keer van Brothers genoten kan worden. 

Jorden Kassing organiseert het Execution Indoor Festival
advertentie
advertentie