Alfred, Jan en Bas spelen Koersbal
Alfred, Jan en Bas spelen Koersbal Stichting Binding

Leuke activiteit ‘Koersbal spelen’

21 april 2022 om 10:34 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE  Ook Koersbal gaat weer van start. Op 2 meikunt u vanaf 09.30 uur daarvoor terecht in het activiteitencentrum zalen 3 en 4 van Stichting Binding, ingang Ewoud & Elisabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4 te Wijk bij Duurstede.

Naast het bezig zijn met deze leuke balsport is het vooral ook gezellig in de zalen. Er draait een muziekje, er is een ontspannen samenzijn tijdens de koffie en thee pauze, en men kijkt naar elkaar om en delen hiervoor een lief en leed potje.

Is Koersbal spelen makkelijk te leren? Op de foto ziet u Alfred (midden), Jan en Bas (op stoel). Alfred kwam op een ochtend kijken. De gezellige sfeer, de informele aanpak door vrijwilligers Jan en Bep en de ontspannen sfeer van de mensen in de zalen, zorgden dat hij het balspel ook wilde gaan spelen. En tot ieders enthousiasme kwam Alfred het dichtst bij het doel (de jack). Proficiat Alfred!

Het koersbalspel is snel te leren. Het vereist geen zware inspanning, en is te spelen tot op hoge leeftijd. Het spel gebeurd op een groene viltmat.

U bent van harte welkom op de eerste vaste spelochtend. Op 2 mei, maandagochtend vanaf 09.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden.

advertentie
advertentie