Biodanza docent Ada Knol
Biodanza docent Ada Knol Boudewijn Hansen

19 april Wereld Biodanza dag

15 april 2022 om 16:12 Sport Deel je nieuws

Op deze dag vieren we het bestaan van Biodanza en eren we de geboortedag van Rolando Toro. De Chileense bedenker van Biodanza, Rolando Toro Araneda (1924-2010), had als droom om “de hele planeet te laten dansen opdat er vrede zal zijn”. Inmiddels heeft Biodanza zich over de gehele wereld verspreid, ook in Nederland. In 2001 is Rolando Toro Araneda voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn werk met Biodanza over de afgelopen 40 jaar.

Als Biodanza docent wil Ada Knol graag helpen om de droom van wereldvrede door samen te dansen te realiseren en nodigt iedereen van harte uit om tijdens deze dag gratis te komen maken met Biodanza.

Biodanza helpt je om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen en werkt met een combinatie van muziek, beweging en emotie. In de dans ontdek je de beste kanten van jezelf, anderen en het leven. Je beweegt op jouw eigen manier. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. Biodanza draagt bij aan de integratie van wat we voelen, denken en doen, ook in ons dagelijks leven.

Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf?

Kom dan tijdens de Wereld Biodanza Dag gratis kennismaken met Biodanza!

Dinsdag 19 april 2022. Inloop om 19:45 uur, de les start om 20:00 uur bij Bellein Academie, Willem Alexanderweg 77-01, 3945 CH Cothen. Aanmelden graag via www.adaknol.nl

advertentie
advertentie